Comença el trasllat…

Publicat per el 17/10/2016.

Comencem ja amb el trasllat dels nostres animals al Refugi de Cal Pilé. Volem recordar que aquest trasllat forma part del full de ruta que vàrem pactar amb l’Ajuntament de Mataró, i volem recordar també que aquest trasllat només és un episodi en el nostre camí cap al Nou CAAC, que és el destí que ens hem marcat.

Aquest trasllat exigeix per part de l’spAm el·laborar tota una estratègia que suposi el mínim impacte possible sobre el benestar dels animals i sobre l’activitat pròpia de la protectora. Tot i que la capacitat de gossos a Cal pilé és de 72 gossos i actualment tenim entre els 2 centres una mitjana de 80 gossos, volem estar per sota d’aquest nombre per garantir el seu benestar. Pel que fa als gats, no podran ser traslladats fins que estigui construïda la gatera a Cal Pilé, que calculem que no serà fins ben entrat el mes de Gener de 2017.

Per aconseguir reduir al màxim el nombre de gossos, hem iniciat una crida d’acollides de llarga durada per trasllat, i hem reduït a la meitat el cost de les adopcions, excepció feta dels cadells.

Comença doncs el nostre viatge…. Compte enrere pel tancament del CAAC….

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *