El nou espai veterinari de l’spAm


Molts animals arriben a les protectores i als centres d’acollida d’animals en molt males condicions, amb la necessitat urgent de ser atesos per professionals veterinaris per poder tirar-los endavant i per evitar el seu patiment. Fins el tancament del CAAC de Mataró, els serveis veterinaris de la protectora de Mataró, estaven ubicats dins d’aquest emblemàtic refugi, però amb el seu tancament i amb el trasllat provisional al refugi de Cal Pilé, era necessari un nou espai on ubicar-los, ja que el refugi de Cal Pilé no complia les normatives per fer-hi les instalacions.

Des de la protectora de Mataró no ens podíem ressignar a deixar de cuidar, en les millors condicions, de tots els animals abandonats que ens arriben, i per aquest motiu vam tirat endavant la construcció del nou espai veterinari de l’spAm, el que en definitiva constitueix la primera pedra del Nou CAAC, que és el nostre objectiu: un Nou CAAC que pugui ser exemple i mirall de centre d’acollida d’animals abandonats, que pugui assegurar el seu benestar i la seva salut, minimitzar el seu patiment i garantir la seva adopció.

Les obres del nou espai veterinari van començar el dia 14 de Novembre de 2016, en el c/Sant Cugat 102, baixos, de Mataró, i estan en funcionament des del mes de setembre de 2017. Aquest espai veterinari és un centre de referència  per atenció d’animals abandonats, tant de la nostra protectora com d’altres entitats que s’ocupen de l’acollida d’animals abandonats i perduts. Volem facilitar que la cura sanitària dels animals abandonats deixi de ser el principal motiu de deute de les entitats que es dediquen a atendre els animals abandonats…

Si voleu ajudar-nos a mantenir aquest projecte, ho podeu fer posant el vostre petit gra de sorra des d’aquest enllaç:

http://www.mgda.es/r/1/10318