SPAM-DAINA


Societat Protectora d’Animals de Mataró (SPAM)

Qui som i què fem

Societat Protectora d’Animals de Mataró (SPAM)

Treballem des de l’any 1971 amb l’objectiu d’acollir, emparar i promoure l’adopció dels animals abandonats. Gestionem centres d’acollida amb una filosofia proteccionista, lluitem per la vida dels animals sempre i quan no hi hagi patiment. La nostra feina també és divulgativa: conscienciem la societat sobre la tinença responsable dels animals de companyia.

Tasques principals

 • Recollida i acollida d’animals perduts i abandonats
  Als centres d’acollida que gestionem, oferim benestar i cures als animals fins que són adoptats.
 • Gestió de colònies de gats de carrer
  Esterilitzem, alimentem i tenim cura de la higiene i del control sanitari dels gats de carrer.
 • Foment de l’adopció
  Que els animals siguin adoptats és la nostra prioritat. Treballem per divulgar i donar a conèixer els animals dels refugis.
 • Sensibilització
  Apropem a la ciutadania la realitat de l’abandonament dels animals de companyia i la necessitat de tenir-los de manera responsable.

Junta directiva

 • Presidenta, Sílvia Serra
 • Vicepresidenta, Marta Masmitjà Prada
 • Secretària, Roser de Elias
 • Vocals, Assumpció Gómez , Àfrica Arroyo i Marina Valls

Fundació DAINA

La Fundació per a la Defensa dels Animals i la Natura (DAINA) va ser creada per la Societat Protectora d’Animals de Mataró l’Abril de 2010 per tal de dur a terme projectes socials compatibles amb la nostra tasca proteccionista.

El nucli d’acció de la Fundació Daina es centra en l’anomenat Projecte Vincles, des del que s’organitzen teràpies assistides i activitats per a particulars o conveniades amb escoles, entitats terapèutiques o centres geriàtrics per tal d’ajudar des de la teràpia i el contacte amb els animals dels nostres centres d’acollida a les persones més desfavorides, col·laborant en la seva millora a nivell educatiu, psicològic o de reinserció.

Si vols ser usuari, patrocinador o mecenes de la Fundació Daina, posa’t en contacte amb nosaltres i t’enviarem la informació sobre el projecte. Contacta a través del correu electrònic: info@fundaciodaina.org