¿Qué és el CAAC?


El Centre d’acollida d’animals de companyia (CAAC) de Mataró, és un dels refugis més emblemàtics de Catalunya pel que fa a la protecció dels drets dels animals.

El que va viure aquest refugi sota la gestió de l’empresa Sacpa en els anys 90 i la denúncia pública de les barbaritats comeses entre aquestes parets, va ser el punt d’inflexió per donar molts passos endavant en la protecció dels animals de companyia. Ara aquest refugi tanca les seves portes, però des de la Societat Protectora d’Animals de Mataró, el personal, els voluntaris i tots els amics del CAAC vetllarem per la construcció del NOU CAAC. Des d’aquest blog us anirem informant de tots els moviments, i de totes les converses i accions que conjuntament amb l’Ajuntament de Mataró tindran lloc en els pròxims dos anys per assegurar-nos el NOU CAAC.

Mataró té amb els seus animals un #DeuteMoral, i des de la Societat Protectora d’Animals de Mataró seguim treballant per fer que aquest deute quedi saldat, sense deixar de mirar el passat, i treballant des del present per un futur digne pels animals abandonats.

12932576_1130988893586240_7010202716502282902_n